Siz de kariyer planlamanızı oluşturmak için Ön Kayıt Formu Butonuna Tıklayıp Dershanemiz kurslarına ön kayıt oluşturabilirsiniz.

YÜKSELİŞ KARİYER REHBERLİĞİ

2002’den bu yana Ankara’da kurum bünyesinde yer alan kaliteli eğitim vermeyi ilke edinen, profesyonel, tecrübe sahibi olan dinamik ve güçlü kadrosuyla birlikte KPSS A (KPSS Alan), Adli ve İdari Yargı Hâkimliği, Eğitim Bilimleri, İcra Müdür ve Müdür yardımcılığı, Kaymakamlık, KPSS B, DGS, ALES ve Kurum sınavlarına yönelik kaliteli eğitim veren KPSS kursudur.

KURSLARIMIZ

Deneyimli ve dinamik kadrosu ile sınav müfredatına uygun, değişiklikleri sizler adına takip eden Yükseliş Kariyer Rehberliği ailesi olarak siz memur ve hâkim adaylarına sunmuş olduğumuz KPSS A, Adli ve İdari Yargı Hâkimliği, KPSS B, İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı ve kamu kurum sınavlarına hazırlık programlarımız ile ilgili detaylı bilgiler buradan ulaşabilirsiniz.

KISACA;

Rakamlar ile Yükseliş Kariyer

Yükseliş Kariyer Rehberliği; eğitim ve yayıncılık alanında, benimsediği etik değerler doğrultusunda, kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeden, yenilikçi, samimi, aranan öncü eğitim ve yayın kuruluşu olmayı başarmıştır.

Daha Fazla
0
0
0
0